"Gedronken" Schulti's 2019 | 2020

3892*

"Gedronken" Schulti's 2020 | 2021

800*

"Gedronken" Schulti's 2021 | 2022

4732*

You need to log in to create posts and topics.

Meld je op tijd af als je toch niet mee wilt varen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je je hebt aangemeld op het forum om mee te gaan varen en dat je later toch niet meer kan/wil. Dit is geen probleem, maar zorg ervoor dat je dit ten minste 24 UUR VAN TEVOREN aangeeft. Anders benadeel je je mede-SAers. Afmelden kan via de betreffende post op het forum, of eventueel via een surfdag-specifieke WhatsApp-groep als deze reeds is aangemaakt.

Als je toch beslist om je korter dan 24 uur van tevoren af te melden, of je vergeet je überhaupt af te melden, zul je alsnog moeten meebetalen voor de brandstof.
Ben je te laat met afmelden, maar vind je iemand die je plek wilt innemen (mits volle bus), dan is dit geen probleem, dit is wel je eigen verantwoordelijkheid! En communiceer dit duidelijk met de rest!

NB
Voor surftrips geldt dat je je ten minste 48 uur van tevoren moet afmelden, omdat dit altijd nog veel meer voorbereiding vergt.

* Daadwerkelijke aantallen genuttigde Schulti's kunnen afwijken. G.S.W.V. SurfAce is niet verantwoordelijk voor eventuele verspilling als gevolg van oneigenlijk gebruik.