Ten eerste, gruwelijk dat je geïnteresseerd bent in SurfAce!
Deze pagina bevat wat meer informatie over de verschillende soorten lidmaatschappen van SurfAce. Dit omvat het introlidmaatschap, het reguliere lidmaatschap en het lentelidmaatschap. Op deze manier kan je kijken welk lidmaatschap het beste bij je past. Je kan lid worden op elk niveau van windsurfervaring. SurfAce biedt een beginnerscursus met 5 lessen, maar vol is vol. Na deze lessen ken je de basis van windsurfen en kan je deelnemen aan de echte surfsessies. SurfAce biedt ook clinics voor de meer ervaren surfers. Als je lid wordt van SurfAce kan je gratis gebruik maken van het materiaal van SurfAce, het enige wat jij dus hoeft aan te schaffen: badkleding, awesome toch?

Wil je je nu meteen inschrijven? Klik hier!. Voor meer informatie kan je hieronder verder lezen.

Lente lidmaatschap

Het Lentelidmaatschap loopt van april tot september en kost € 40,00. Dit is een geweldige tijd om lid te worden! Het is mooi weer en er zijn allerlei leuke activiteiten. Bij het lentelidmaatschap zit ook de mogelijkheid om 5 beginnerslessen te volgen. Het beginnerstraject zal eind april/begin mei elke week op maandag en woensdag (dit kan afwijken) om 18 uur plaats vinden. Meld je hier op tijd voor aan, want soms kunnen de lessen vol zitten (vol = vol).

Als je lentelid wordt, dan heb je dus de mogelijkheid om je in te schrijven voor het beginnerstraject. Deze lessen volg je 5 keer op de door jou ingeschreven dag (maandag of woensdag). Kun jij nou al surfen en heb je de beginselen al wel onder de knie, dan kun je natuurlijk gewoon met de bus mee naar een mooie spot om daar je surf skills verder te ontwikkelen. Kortom, je betaalt dus voor het lidmaatschap, niet voor de lessen.

Intro lidmaatschap

Je kunt introlid worden van SurfAce voor slechts € 25,00. Dit betekent dat je lid bent vanaf het begin van het studiejaar tot december. Dit is een goed moment om te kijken of windsurfen bij jou past. Bij het introlidmaatschap zit ook de mogelijkheid om 5 beginnerslessen te volgen. Daarnaast kan je gebruik maken van al het materiaal van SurfAce. De beginnerscursus is elke week op maandag, woensdag of donderdag om 18:00 uur. Als je een introlid wordt, kan je je voor één van die dagen opgeven afhankelijk van wat het beste binnen je planning past. Dat betekent dat je elke week één beginnersles hebt op de aangegeven dag. Kortom, je betaalt dus voor het lidmaatschap, niet voor de lessen.

Regulier lidmaatschap

Je kunt regulier lid worden van SurfAce na je introductielidmaatschap, lentelidmaatschap of direct vanaf het begin als je zeker weet dat je een heel jaar lid wilt blijven (ik bedoel dat is natuurlijk wat je wilt, toch?) Wanneer je direct lid wordt van SurfAce, dan is dit € 95,00 per jaar. Dus als je eerst introlid wordt en je daarna langer (natuurlijk) lid wil blijven, moet je nog € 70,00 betalen, bovenop de € 25,00 van het introlidmaatschap. Dan kun je gaan windsurfen wanneer je maar wilt en het hele jaar door!

Dudegroepjes

Tijdens de intro- en lenteperiode wordt je in een dudegroepje geplaatst. Deze groepjes bestaan uit nieuwe leden en een paar oudere leden, je dudes/dudettes. Hiermee kun je in de introperiode op dinsdagen samen eten, naar borrels en andere activiteiten toe. Zo voelen jij en de dudegenoten je snel op je plaats als vissen in het water bij SurfAce!