Leren windsurfen

 
Tijdens je studententijd leren windsurfen kan perfect bij SurfAce. De vereniging heeft namelijk de beginnerscommissie, beter gezegd de begincie. De begincie bestaat uit de ervaren surfers van de vereniging die ook nog eens gediplomeerd zijn. Deze commissie biedt beginnende leden twee opties: 

Het beginnerstraject

In mei en juni vinden beginnerstrajecten plaats en vanaf september (na de KEI-week) tot en met half oktober. We je garanderen dat je aan het eind van deze reeks zelfstandig het water op kan!

Het traject duurt 5 lessen waar je maximaal één van mag missen en vindt plaats op maandag-, dinsdag- en/of donderdagmiddagen.

Inschrijven kan via de agenda met je e-captain inlog gegevens!

Lidmaatschap

Je kunt als lid altijd gratis deelnemen aan de windsurflessen die de BeginCie aanbiedt. Je bent al een heel jaar lid voor slechts €95,-. Zo is het dus extreem voordelig om in je studententijd te leren windsurfen. Ook biedt SurfAce de mogelijkheid om alleen een introductielidmaatschap aan te gaan. Dit kan vanaf de KEI-week, de zogenoemde introleden (€20,-), en per april, de lenteleden (€40,-). Met zo'n lidmaatschap kun je een paar maanden kijken of de sport bij je past. In beide periodes wordt een beginnerstraject aangeboden en ook kun je altijd deelnemen aan de B-days. Eerst een keertje het water op voordat je echt lid wordt? Voor €10,- kun je al een dagje mee!

Korting op clinics

SurfAce biedt ook korting aan op surflessen (clinics) met behulp van een subsidie van de ACLO. Waar je ook bent, als je een clinic kunt volgen bij een surfschool of verhuurbedrijf dan krijg je van SurfAce 80% van maximaal €150,- vergoed voor één clinic. Perfect voor als je op vakantie gaat en goedkoop wilt windsurfen! Mocht er nog subsidie over zijn, dan kun krijg je nog meer korting of zelfs meerdere clinics vergoed.

B-days

Naast de lessenreeksen organiseert de begincie vrijwel elk weekend de B-days. Dit zijn beginnersdagen waar leden zich elke week voor in kunnen schrijven via de website. De B-days gaan door zodra er drie of meer inschrijvingen zijn.

Ook hiervoor kun je je inschrijven via de agenda.